Ep 1. 아날로그 트립 여행의 실체  | Analog Trip (아날로그 트립)

About the author

Comments

  1. Mereka kira bakalan liburaan di bali ,, hahahahhah tidaak semudah ituuu old man 😂😂😂 ,,.. tapi jogjaaa juga kereeeen bang ..

  2. Terima kasih sudah datang ke Yogyakarta dan Bali di Indonseia Super Junior and TVXQ So many beautiful place at our country.. Kami tunggu kedatangannya kembali ke LABUAN BAJO and RAJA AMPAT…
    Profile Picture di samping itu adalah Pantai SAWARNA di Sukabumi Jawa Barat, Pantai yang masih asri dan indah dipenuhi oleh batu karang cantik..

  3. 최강창민 진짜 최강동안이네,,, 왜 안 늙어,,,? 제발 긴 머리만 하지말아줘요ㅠㅠㅠㅠ

  4. shinee, exo, nct, wayv are togather in America and suju and tvxq are togather in bali. What's going on in sm…. But i love seeing them togather. One reason why SM is very strong is because of their unity that's why always stan sm fam

  5. "When Changmin is with us, he becomes a member of Super Junior"
    DID YOU JUST REALIZE IT NOW?! HE IS SJ HIDDEN MEMBER INDEED!

  6. Ngakaka dong lihat ekspresi mereka dimenit 16:12 smartphone di ganti sama hp nokia yg bisanya di pake nelpon sama sms doang😂😂😂

  7. i was so excited to watch but alas i need youtube premium and guess what it is not availale in sri lanka!!!!!!! SM!!!!!!!

  8. Demi apa di sini kasihan banget sama yuho hahah, di jahili sama anak Suju wkwk. Emang dah suju tuh ya hahhaha

  9. Acabo de terminar de ver todos los episodios, y sin dar spoilers, Les digo que es la mejor serie de viaje y amistad que vi en mi vida!! Termine amando mas a todos, aunque Donghae es mi bias. Gracias por filmar este bello documental, Espero puedan hacer una segunda temporada con los mismos miembros.

  10. I sure hope they'll have fun and this trip will make them forget about work and truly enjoy themselves once in a while ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *